11 апр. 2009 г., 16:21

Нима ти забравила си вече 

  Поэзия
827 0 2

Нима ти забравила си вече

Нима ти забравила си вече
първата целувка в нощта,
нима съдбата ни обрече
да се срещнем с наведена глава.

Често аз ти пожелавах,
щастлива с други бъди,
но днес болката от спомен
напира в моите гърди.

Чувствам, че още те обичам,
но ти си далече от мен.
Някога ти разпали ми живота,
но сега живея в черен ден.

Аз съм беден, но имам сърце
с което да те стопля в нощта.
Днес окови са забити
в нещастната моя душа.

Ний бяхме непознати хора,
срещнали се един път в нощта,
тогава предложих ти живота -
да бъдеш с мен до края на света!

Моята мъка сама ще скита
в пространството на вечния зов,
моята мъка с една дума е обвита -
моята мъка се нарича любов!

© Димитьр Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??