Но даже да изчезнеш от света,
аз все ще те създавам с рими...
със трепет в нощите ще те чета,
а устните ще шепнат "целуни ме".
И страшно да пропадна във греха,
за мен ще си най-святата и мила,
тъй прелестна със името "Жена",
от гордост във гърдите ще се бия.
Но даже да изчезнеш от света,
аз все ще те създавам с рими...
и в сънищата с тебе ще летя,
сега те моля истински "прости ми"!
© Аз Все права защищены