Удавникът те учи как да плуваш,
а куцият- как може да летиш,
от глухия разбираш, че не чуваш,
слепецът пък те сочи: - Я се виж!
Да, всичко днес е толкова нормално-
нормално е да бъдеш даже луд.
Останалото- някак си формално:
смешник, палячо или просто- шут.
© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены