15 сент. 2009 г., 12:49

Нощ 

  Поэзия » Любовная
645 0 0

 

НОЩ

 

Душите първи се залюбват.

Изящни танци те танцуват.

 

Със песни за любов се вричат.

Телата  те  със  лаври  кичат.

 

Магията на любовта владеят.

Флиртуват, радват се, копнеят.

 

Загадка ли е любовта?

Тъй сладка тя е във нощта.

 

Когато нежна ласка тлее!

Когато любовта живее!

 

© Симеон Пенчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??