24 июл. 2015 г., 21:35  

Нощ 

  Поэзия » Любовная
428 0 0

Денят, мила, си отива,

в нощ душата ми заспива.

Чезнат зад облаци звездите -

далеч си ти, далеч са мечтите!

 

Сълзи ронят се в тъмата,

губят се лъчите на луната -

разбрах що е да съм сам,

надежда топли ме едвам!

 

 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??