Виж как морето заплака,
вълната как чайките взе,
виж как небето закапа,
с нежност мие моите нозе.
Когато е тъмно
и влага очите гори...
Ти тихо си тръгни...
Морето и сега крещи,
когато луната заспи,
нощ с падащи звезди
в тъмното се появи.
Сега ме гледай, ти!
По вълните любов ми изпрати.
Аз звезди ще ти дам,
в теб за да светят
край морето, когато си сам.
© Радка Иванова Все права защищены