17.04.2008 г., 11:35 ч.

нощ с падащи звезди  

  Поезия
519 0 4
 

Виж как морето заплака,  

вълната как чайките взе,

виж как небето закапа,

с нежност мие моите нозе.

Когато е тъмно

 и влага очите гори...

Ти тихо си тръгни...

Морето и сега  крещи,

когато луната заспи,

нощ с падащи звезди

в тъмното се появи.

Сега ме гледай, ти!

По вълните любов ми изпрати.

Аз звезди ще ти дам,

в теб за да  светят

край морето, когато  си сам.

 

 

 

© Радка Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??