19 нояб. 2023 г., 09:18

Нощта е безкрайна 

  Поэзия » Любовная
170 2 0

     

   Нощта е безкрайна

 

Когато нощта е безкрайна,

осеяна с рой светлини,

чертаят пътека далечна

в небето пак светли звезди.

 

Когато нощта е безкрайна

и липсват ми твойте очи,

тогава сърцето преследва

далечни красиви мечти.

 

Когато цари тишината,

вълнува се мойта душа,

усмихва се тайнствена, мила,

чаровна за мене нощта.

 

Минутите само отмерват

на времето всяка игра,

целувки ми пращат и носят

най-нежната светла тъга.

          Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??