21 июн. 2008 г., 01:27

Нощта, в която... 

  Поэзия » Любовная
725 0 14
Нощта, в която
събличам те бавно
и нежно разтварям с ръце
косите, свенливо прикрили гърдите
и твоето нежно лице.

Нощта, в която
до теб се докосвам
и карам дъха да замре,
и само с поглед разбирам, че искаш
времето мигом да спре.

Нощта, в която
едно сме и бавно,
изгаряме в клада от страст,
забравили всичко и в плен на екстаза
светът е различен за нас

Нощта, в която
шептейки "обичам те",
ще се сгушиш до новия ден,
във който ще събудя с целувка момичето,
което ще бъде завинаги с мен.

© Иво Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??