9 мая 2010 г., 22:40

Носталгично 

  Поэзия
579 0 1

Носталгично

Стъпки.
Шепот в мрака.
Сълзи по лицата отново
 се стичат.

Болки неказани,
сякаш сърца от куршуми
пронизани...

Кой днес ще бъде
истински?
И кой ще успее да
преглътне сълзите,
за да помечтае,
още веднъж любовта
да изпита.


© Ноно Якимов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??