Носталгично
Стъпки.
Шепот в мрака.
Сълзи по лицата отново
се стичат.
Болки неказани,
сякаш сърца от куршуми
пронизани...
Кой днес ще бъде
истински?
И кой ще успее да
преглътне сълзите,
за да помечтае,
още веднъж любовта
да изпита.
© Ноно Якимов Всички права запазени