10 янв. 2023 г., 08:36

Нова година 

  Поэзия » Другая
206 0 0

Новата година настъпи,

със смела крачка към нас тя пристъпи,

ще е пълна отново с изненади, наказания и награди.

Дали ще бъде добра година, 

това е в нашите ръце,

вярвам, че всичко ще е наред, 

щом имаме добро сърце.

Когато злобата и завистта от нас са далече,

тогава няма да има никакви проблеми вече,

но дори в беда не трябва никога да се предаваме,

на лошото не трябва никога да се отдаваме.

Каквото и да стане, бъдете силни, смели и здрави,

винаги дръжте с гордост главите си прави,

надежда никога не губете, и едно запомнете:

Злото само с любов се побеждава,

доброто рано или късно се награждава...

 

 

 

© Венета Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??