Новата година настъпи,
със смела крачка към нас тя пристъпи,
ще е пълна отново с изненади, наказания и награди.
Дали ще бъде добра година,
това е в нашите ръце,
вярвам, че всичко ще е наред,
щом имаме добро сърце.
Когато злобата и завистта от нас са далече,
тогава няма да има никакви проблеми вече,
но дори в беда не трябва никога да се предаваме,
на лошото не трябва никога да се отдаваме.
Каквото и да стане, бъдете силни, смели и здрави,
винаги дръжте с гордост главите си прави,
надежда никога не губете, и едно запомнете:
Злото само с любов се побеждава,
доброто рано или късно се награждава...
© Венета Всички права запазени