28 дек. 2007 г., 08:38

Новата Година 

  Поэзия » Другая
698 0 1

Честита Коледа и Нова Година! Бъдете живи и здрави, винаги така весели, както преди!!! Отпразнувайте я с много здраве, любов и щастие!

Седнете на богатата трапеза и я отпразнувайте с най-близките Ви хора!!
Нека 2008 бъде за Вас весела, щастлива и жизнерадостна!

Нека тя бъде хубава година за вашето семейство!

Весели празници и Честита Нова Година! Нека бог ви пази!


                                                                                   С обич: Ивон



Идва Новата Година, идва Новата Година...
Весела е тя, весела е тя...
Изпълнена с цветя, изпълнена с цвеятя...
Весела е тя, весела е тя....
Изпълнена с листа, изпълнена с листа...

Откога я чакаме, откога я чакаме...
Весела е тя, весела е тя...
Изпълнена с цветя...
Весела е тя, весела е тя...
Изпълнена с листа...

Каква ли ще бъде, каква ли ще бъде тя?...
Може би, може би весела...
Може би, може би тъжна...

Весела е тя, весела е тя...
Изпълнена с листа, изпълнена с листа...
Весела е тя, весела е тя...
Изпълнена с цветя, изпълнена с цветя...

Пролет, Лято, Есен, Зима - ВСЕ Е ВЕСЕЛА!

© Ивон Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??