20 сент. 2018 г., 21:19

Новата звездичка 

  Поэзия » Любовная
316 0 0

Ти ще дойдеш с утрото чудесно

Да стоплиш моят свят

Да влезеш в сърцето ми ще бъде лесно

С теб не ще да има рай и ад.

 

Ще има само аз и ти

И бляскави лъчи

Когато ме погледнеш аз ще съм готов

Чакам те любов

 

© Paco Pacev Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??