20.09.2018 г., 21:19 ч.

Новата звездичка 

  Поезия » Любовна
310 0 0

Ти ще дойдеш с утрото чудесно

Да стоплиш моят свят

Да влезеш в сърцето ми ще бъде лесно

С теб не ще да има рай и ад.

 

Ще има само аз и ти

И бляскави лъчи

Когато ме погледнеш аз ще съм готов

Чакам те любов

 

© Paco Pacev Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??