12 сент. 2009 г., 20:33

Ново начало 

  Поэзия
576 0 1

Поглеждам настрани и теб те няма,

ти отдавна си тръгна от мен.

Поглеждам в спомените - раздадохме се изцяло

и настъпи време всеки да продължи нанякъде.

Дълго се залъгвах, че ти ще се покаеш,

но тогава все още държах на нас.

Знам,че винаги ще държим един на друг,

но няма да е както преди.

Виж, не съм спряла да те искам

ти си реалният за мен...

Но, мили, отдавна не вярвам в приказки.

И ето ме сега - сама, но щастлива,

открих красотата на нещата.

Поставям ново начало още отсега,

за мен сбъднато желание си оставаш.

И като ново начало решавам да не се поддавам,

решавам, че животът има за какво да продължава.

Сега съм добре - прогледнах и видях реалността.

Новото начало е и трудно,

но в него имам всичко необходимо.

И така... тръгвам към настоящето с усмивка и малко тъга. 

© Валиша Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??