Че е година - пеленаче
и за любов отрано плаче,
очаква милост и надежда,
с ръчица детска ни повежда,
но накъде - не знае още,
посока търси денонощно
и се съветва със сърцето
пак чисто ново, незаето
от дълги дни - предимно празни,
а бебето-година лази,
и ни обича, и се плези:
Кога ли ще пораснат тези?
© Милена Френкева Все права защищены
Нека е успешна!