11 нояб. 2010 г., 10:18

Новото лице на любовта ни 

  Поэзия » Любовная
730 0 1

Очите ми обичат да потъват

в безбрежието на твоите очи,

дълбоко да проникват и поемат

на обичта ти светлите лъчи.

 

Ръката ми обича да се стапя

в прегръдката на твоята ръка –

и няма минало, и бъдно няма -

усещам трепета ти тук, сега!

 

Сърцето ми обича да се влива

в мелодията на твоето сърце –

в хармонията нежна да открива

на любовта ни новото лице.

© Деси Копчалийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??