17 февр. 2010 г., 17:38

Нуждая се от теб 

  Поэзия » Любовная
2904 0 3

Нуждая се от теб,

нуждая се от малко,

нежност, обич, топлина,

нуждая се от любовта ти…

Нужен си ми тук сега,

искам да поплача малко

и на теб да се опра,

отново да ми пресушиш сълзите,

да ме целунеш, да ме прегърнеш…

Нуждая се от малко кураж,

да ми вдъхнеш сили

и пак съвет да ми дадеш…

Нужен си ми като въздуха и водата,

като слънцето и луната…

Ти си всичко за мен,

от както замина,

част от мен замина с теб,

сълзите в очите не искат да спрът

и чакам с надежда да се върнеш ти любов,

с обич да ме дариш и сълзите да пресушиш...

Нужен си ми за да живея,

нужен си ми по тебе да копнея…

© Жулиета Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??