Днес ми е тъжно. И просто боли.
Няма конкретна причина.
Никой забравил за моите очи,
никой от мене заминал.
Никой излъгал и никой предал ме,
никой, когото да чакам.
Никой бездушно за миг проиграл ме,
никой изпуснал ме в мрака.
Никой излъгал дали ме обича,
никой мига пропилял ми,
никой, след който напразно да тичам,
никой дори завидял ми.
Никой, когото да моля и искам,
никой изгубил ме сляпо.
Всъщност е толкова ясно и чисто -
липсва в живота ми "някой".
© Мариета Караджова Все права защищены