29.04.2013 г., 18:21 ч.

Някой 

  Поезия
753 1 11

Днес ми е тъжно. И просто боли.

Няма конкретна причина.

Никой забравил за моите очи,

никой от мене заминал.

Никой излъгал и никой предал ме,

никой, когото да чакам.

Никой бездушно за миг проиграл ме,

никой изпуснал ме в мрака.

Никой излъгал дали ме обича,

никой мига пропилял ми,

никой, след който напразно да тичам,

никой дори завидял ми.

Никой, когото да моля и искам,

никой изгубил ме сляпо.

Всъщност е толкова ясно и чисто -

липсва в живота ми "някой".

© Мариета Караджова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??