4 июл. 2009 г., 12:18

Някой ден 

  Поэзия » Любовная
662 0 1

Един ден, когато спра да те обичам,
един ден, когато в любов на някой друг се заричам,
един ден, когато твойто име ще е спомен забравен,
избледнял, в мъката удавен, самотата опознал..


Този ден недей ти при мен да идваш, да се спираш..
Този ден недей черни си очи в мен да взираш...
Този ден недей жадно в мен да впиваш

устни си пламни, жарни и коварни..


И този ден ти ще прогледнеш -

болка неосъзната, самота в очи ще погледнеш..
И този ден ще пожелаеш смърт и ад да прегърнеш,

живот без обич да не зърнеш...
И този ден, любов, ти за първи път ще усетиш,

кървяща и умираща печално,
но нищо не ще направиш - вече всичко е фатално!

© Красимира Петровская Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??