20 февр. 2011 г., 13:33

Някой ден 

  Поэзия » Любовная
536 0 1

Някой ден, когато

болката по теб затихне,

ще се появиш най-неочаквано

и ще се усмихнеш.

 

Стари чувства ще пробудиш.

И света ми ще обърнеш.

Ще ми подариш дни в Рая.

А после в Ада - щом си тръгнеш.

 

Но нека всичко се повтори -

болката, гневът, сълзите -

ако само някой ден

отново видя се в очите ти!

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Поздрав за хубавия стих!Докосваш!
Предложения
: ??:??