29 янв. 2013 г., 16:06

Някой ден и ти ще бъдеш майка... 

  Поэзия
447 0 0

Някой ден и ти ще бъдеш майка,

рожба на гръдта си майчина да сложиш.

В скута майчин да се сгуши, да се стопли,

с очи разплакани като майка да погледнеш.

 

 

Да почувстваш какво е да си майка,

нежна, грижовна, любяща, уморена.

От себе си като майка да започнеш да даваш,

но в замяна не това, което свикнала си да получаваш.

 

 

Някой ден и ти ще бъдеш майка,

нали от малка за това си мечтаеш.

Да си и ти като твоята майка,

така добра, грижовна, усмихната и мила.

 

 

И като всяка друга майка

да отгледаш, възпиташ и научиш

твоята рожба как да бъде майка,

достойна като теб самата.

 

 

 

Калин Вълов

www.kali-valov.hit.bg

© kalinvalov Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??