17 июл. 2007 г., 23:55

Някой хубав ден 

  Поэзия
697 0 2
Ще дойде някой хубав ден,
след седмица, месец, година може би,
когато ти ще седиш до мен,
просещ любов, искащ сърцето ми.
Ще бъда точно до теб,
безчувствена, красива,
с душа, скована от лед.
Ще те погледна и ще кажа:
"Искаш ме, да, но да страдаш е твой ред!"

© Моника Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??