17.07.2007 г., 23:55 ч.

Някой хубав ден 

  Поезия
670 0 2
Ще дойде някой хубав ден,
след седмица, месец, година може би,
когато ти ще седиш до мен,
просещ любов, искащ сърцето ми.
Ще бъда точно до теб,
безчувствена, красива,
с душа, скована от лед.
Ще те погледна и ще кажа:
"Искаш ме, да, но да страдаш е твой ред!"

© Моника Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??