23 сент. 2008 г., 11:23

Някъде там 

  Поэзия » Любовная
539 0 7

... с ръка вълната да спра,

не можах -

ръцете ти в плен

ме държат...

като цвят отново

се родих,

като цвят ме откъсна,

някъде там,

с любов...

и Суламит в лозето бях,

и медовина пих,

и стенех,

и жива бях, Соломон -

и покой намерих

в тишината,

някъде там...

© Дима Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??