Няма да мисля за теб...
Когато правя сутрин кафето.
Когато отварям пощата си.
Когато звъни телефонът.
Когато чета стихове
и отпивам хубаво вино.
Когато паля камината
и гледам коледен филм.
Когато заспивам.
Когато...
09.12.2011 г.
© Радка Миндова Все права защищены