20 янв. 2009 г., 16:40

Няма да ме намериш... 

  Поэзия
508 0 4
Няма да ме намериш,

скръстила ръце за молитва.

Няма да ме намериш,

потънала в сълзи

горко да плача.

Няма да ме намериш,

свита в ъгъла да треперя,

като уплашено кученце.

Няма да ме намериш

да се скитам

немила-недрага

и да търся пощада.

Няма да ме намериш

да се щурам,

обезумяла от мъка,

вдън гори Тилилейски.

По-вероятно

да ме намериш

посред някоя битка

за спорното щастие!

© Ели Лозанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??