17 дек. 2008 г., 07:23

Няма да си ти 

  Поэзия » Любовная
818 0 1

Вървим далечни... близко се разминахме.
Бе малкото-голямо... нежен стих.
Разказа се, погали ме, подмина ме.
На волята ми тихичко прости...

Нарязах ни... а после ни превързах.
Сам разбираш... колко ме боли.
Нищото съдбите ни завърза.
Знаем... Всичко знаем... и тежи...

Послушах те – изтръгнах си сърцето.
Във кърпичка от спомени тупти...
Друг ще бъде лодка във морето ми,
Друг ще плува... няма да си ти...

© Де Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Хареса ми!

    п.п. последните два реда малко спъват - поогледай ги
Предложения
: ??:??