10 окт. 2007 г., 19:01

Няма нищо по-страшно 

  Поэзия
926 0 4

Защо теб вечно те няма,
защо е нищо за теб любовта?
Кажи ми
по каква причина
толкова
страшно е за теб да обичаш,
кажи ми
от какво се нарани?
Кое е
това, което те спира
да обичаш и
да си обичан ти?
Предпочиташ да
страдаш, нали,
но
от това, повярвай, повече боли,
затова
любовта до себе си допусни!
 

© Белослава Енчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??