19 нояб. 2016 г., 01:05  

Няма раздяла за нас, неразделни сме... 

  Поэзия » Любовная
313 1 5

 

Няма раздяла за нас, неразделни сме...


Днес отново те виждам пред и в себе си,

като всеки ден, като всяка нощ, като всеки път...

Разхождаш се в ума ми, в сърцето ми,

във всяко едно кътче и оглеждам се в тебе...

 

И виждам светлината, чувам музиката,

чувствам, че само ти ми липсваше,

за да съм щастлива и истински жива...,

да ме изпълваш с любов неутолимо...

 

И виждам как показваш ми щастието,

присъствието, някой да обича душата ти...

и ти да да обичаш неговата, просто така...

Знаеш ли изпаднах в амнезия, деменция,

 

но дори и тогава не те забравих и никога

няма да те забравя, няма да забравя мига,

в който осъзнах, че си моята любов...всеки миг,

в който ме гледаш и се усмихваш като ангел...

 

Връщам се любими, следвайки вика ти в шепот...

Връщам се още по - влюбена в теб и чувстваща се

още по - обичана, знаеш ли любими ти не си загуби 

времето да ме обичаш, но аз си загубих времето,

 

загубих сърцето си в това, в опит да не те обичам,

да те забравя, но ти дори тогава не ми го позволи...

И осъзнах, може да сме изгубили много мигове така,

но ти няма да ме изгубиш и аз няма да те изгубя...

 

Винаги ще се намираме, отново и отново

за да се обичаме, защото за любовта няма време...,

няма грешки, няма забрава, няма раздяла, има само

любов и повече не искам да загубим нито миг...

 

 

© Лили Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Винаги ме усмихваш, от теб извира светлина..., благодаря...
  • Как винаги всичко е толкова оптимистично? Браво!
  • Тита, Гавраил - благодаря ви безкрайно!
  • Безкрайността е едно от измеренията на Любовта.
  • " но дори и тогава не те забравих/
    връщам се още по влюбена в теб/
    ти не си загуби времето да ме обичаш,
    но аз си загубих/ сърцето в опит да не те обичам/
    И осъзнах, може да сме изгубили много мигове така,
    но ти няма да ме изгубиш и аз няма да те изгубя..."

    От любовта не може да се избяга, тя винаги ни настига, или ние нея. Тя не се губи и след няколко живота и след цяла вечност.
Предложения
: ??:??