23 дек. 2008 г., 17:00

Няма те 

  Поэзия » Любовная
961 0 0

                                     Няма те

                                         

                       Няма те, а погледът нежен, смирен

                       сякаш край мене стои

                       и мило протягаш ръка -

                       искаш да галиш моите коси.

 

                        Няма те, а дишането ти тежко

                        чувам до мен,

                        няма те, а всъщност

                        живееш в мен.

 

                        Няма те, а усмивката светла

                        вдъхва ми нови мечти,

                        няма те, а чувам сърцето ти

                        как за мене тупти.

 

                         Няма те, но ще те има

                         и в миг ще засветят искри,

                         ще бъде истинско и незабравимо,

                         защото до мен ще си ти!!!

© Весела Веселинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??