Няма те
Няма те, а погледът нежен, смирен
сякаш край мене стои
и мило протягаш ръка -
искаш да галиш моите коси.
Няма те, а дишането ти тежко
чувам до мен,
няма те, а всъщност
живееш в мен.
Няма те, а усмивката светла
вдъхва ми нови мечти,
няма те, а чувам сърцето ти
как за мене тупти.
Няма те, но ще те има
и в миг ще засветят искри,
ще бъде истинско и незабравимо,
защото до мен ще си ти!!!
© Весела Веселинова Todos los derechos reservados