30 мар. 2013 г., 12:25

Няма те 

  Поэзия » Любовная
548 0 0

За тебе, мили, аз тъгувам

и всичко тъжи във мен.

Вече не те  прегръщам,

няма те, без теб започва всеки ден.

 

Замина, дори снимка не остави,

само няколко писма.

На Свети Валентин написани,

а може би и на шега.

 

Остави любов недоизживяна,

горещи сълзи в моите очи.

А любовта ми голяма

чака те, но къде си ти.

 

 

 

 

© Пролетното момиче Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??