11 февр. 2015 г., 21:11

Няма те 

  Поэзия » Любовная
399 0 2
Няма те.
Сама изпратих те до влака
и купих ти билет.
Когато колелата чух да тракат,
пожелах ти пътят да е лек.

Колко дни на гарата стояхме,
билета ти не бе за никой влак.
Купувах грешните от страх, че
няма да се срещнем вече пак.

Но вече беше време.
В купето ти удобно настаних те.
Свалих от тебе и от мене бреме,
с надеждата ми любовта да стихне.

Но това въобще не стана.
Щастливо отпътува ти,
а аз на гарата сама останах
със тежки куфари сълзи.

Няма те.
Различни влакове пристигат.
Няма го
онзи, с който си замина.

© Александра Евтимова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Животът продължава и вярвам, че ще продължи по по-хубав начин. Хубав ден и на Вас!
  • Тъжно стихотворение за раздялата на двама влюбени.
    Съжалявам за преживяната болка!Животът продължава...
    Поздрав и хубав ден!
Предложения
: ??:??