Няма те...
Няма те... Пусто е без теб!
Няма го щастливия ден,
няма ги думите скъпи за мен!
Слънцето не се усмихва вече,
и цветята не ухаят както преди!
Няма, няма ги вече
влюбените очи и усмивката ти!
Нещо липсва, усещам, че липсва ми!
Не, не, това не си ти!
Нещо ми липсва страшно много, разбери,
но наистина това не си ти!
Липсват ми спомените и дългите нощи!
Липсват ми разходките в тъмните улички!
Липсва ми езерото и гледката там!
Вкуса на храната и нещата, които всъщност не ям!
Липсват ми ризите и ранните сутрини!
Липсва ми всичко това, но теб те няма!
Няма те и няма ги и нещата, които правехме с теб!
Няма ги дългите разговори и думите - "липсваш ми"!
Няма го крем карамела на "Мама" - и топлите кифлички!
Няма го дългото кафе след безсънните нощи!
Няма ги цветята с пленяващия мирис!
Няма те теб - Мило! Но не ми и липсваш вече!
Всичко загуби значение, когато си тръгна внезапно!
Когато не каза и дума дори!
Да, всичко ми липсва и то много, разбери!
Но само ти - Ти остана без смисъл за мене!
И най-вече от това - "от това ме боли"!
Анна Хубенова Соколова 23.06.12
© Мим Миме Все права защищены