7 окт. 2011 г., 19:47

Няма те 

  Поэзия » Любовная
761 0 0

Будя се в съня си и крещя името ти,

следвам следите ти, но теб те няма завинаги,

остави ме сама да страдам

и сега без теб в безната пропадам.

 

Протягам двете си ръце

къде си, за да ме хванеш,

няма те, аз знам това много добре 

но само надеждата ми остана.

 

Дишам а не знам защо, 

сърцето сякаш не е мое,

кажи му някак си да спре

и разбере, че никога вече няма да бъде твое.

© Петя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??