12 февр. 2015 г., 22:14

Няма те. Със себе си не мога да живея 

  Поэзия » Любовная
533 0 2

Няма те.
Със себе си не мога да живея.
Прегърнала
въже-илюзия, на спомен се люлея.
Превърнала
се в безнадеждно тъжна, сива фея.
Замръзнала,
със твоя лед опитвам да се сгрея.
Омръзнала
на вятъра – сълзи да му пилея.
Обгърнала 
сърцето си в лъжи, че го владея.
Без себе си
за срещата с живота ми ще закъснея.
Със тебе
и живота ми изгубен ще го преживея!

© Александра Евтимова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря! Най-хубавото чувство е да предизвикаш чувство...
  • Силно е, въздействащо. Чувството е осезаемо, хареса ми! Не чувството, стихотворението
Предложения
: ??:??