21 дек. 2006 г., 21:16

НЮ ХАЙДУК СЕКОНД ЦЕДКА ГЛАСИ 

  Поэзия
579 0 4
НЮ ХАЙДУК СЕКОНД ЦЕДКА ГЛАСИ

Да викнем, да запеем за либофф,
да трепне шумака на гората
и Балкана да въздъхне,
кат стар вол и се оттръсне,
па потрепне и накрая
да се позаметне с шумака ...
заек гледа плахо в храсталака ...

*я стегай сите баби от маалата
и запейте фриистайл
Па направете една втора цедка
на ракииката и си направете 'убавото
с мерак и мераклийско

Няма баби, само млади булки
навили коси си на дунапренени ролки
С бели нозе газят, на реката,
мръсното пране, по пеньоари
Покрай тях свирят, пеят мечкадари,
а мечките играят хоро и птичките ридаят,
че толкова красота, няма нийде по света ...

© Бисер Дръпничорапчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??