19 апр. 2022 г., 12:03

Нюанс на мечти 

  Поэзия
232 0 2

Люляково е във мене
и ухае пак на теменужки.
В лилаво е цялото време,
а дъгата е виолетова наужким.

Бледонежно е във мен
и разлиства се почти мечтата,
че днес е отново онзи ден,
в който с теб срещаме зората.

Изгревът над хоризонта лилавее
и в зюмбюлен цвят унесено трепти.
Една любов вечно там живее
с дъх на теменужени мечти.

 

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??