5 янв. 2011 г., 18:55

-O- 

  Поэзия » Белые стихи
399 0 1

В центъра на безименно място.
Откъде идвам.
Не съм разпиляна на частици вече.
В мястото ми има уют и сигурност.
На взаимност топлата козина.
На единение с гласа.
Род - произход - човешки кръг.
В средата.

© Руслана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??