Ще ти напиша най-красиви стихове,
изпълнени са те с любов безкрайна,
откраднах ги за теб от моето сърце,
но зная силата им е нетрайна.
Ако докоснат нежно твоята душа,
помни, че някъде в света ме има,
че аз съм само слънчевата светлина,
която във очите ти се спира,
че аз съм облакът, от който дъжд вали,
и синьото вълшебство на небето,
че аз съм радостта във твоите очи,
сиянието чудно на морето.
И запази във тебе тази светлина,
която от сърцето ми прелива,
и тя ще те дари с любов и красота,
а мене ще направи най-щастлива!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены