12.02.2022 г., 13:39 ч.  

От моето сърце 

  Поезия » Любовна
321 1 2

      От моето сърце

 

Ще ти напиша най-красиви стихове,

изпълнени са те с любов безкрайна,

откраднах ги за теб от моето сърце,

но зная силата им е нетрайна.

 

Ако докоснат нежно твоята душа,

помни, че някъде в света ме има,

че аз съм само слънчевата светлина,

която във очите ти се спира,

 

че аз съм облакът, от който дъжд вали,

и синьото вълшебство на небето,

че аз съм радостта във твоите очи,

сиянието чудно на морето.

 

И запази във тебе тази светлина,

която от сърцето ми прелива,

и тя ще те дари с любов и красота,

а мене ще направи най-щастлива!

 

           Мария Мустакерска

 

 

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??