29 мая 2017 г., 00:19

О сърце! 

  Поэзия » Любовная
304 0 0

Сърцето си ти дадох цяло,
ти с двете си ръце го взе,
намери от къде да извадиш 
всичко, което в него бе!

 

Празно ми го върна, но здраво!
Каза: Туи сърце не е за мен!
Тръгна си и ме остави
с празното сърце!

 

Не мина много време и разбра,
че сърцето здраво ми остана,
тогава ти реши с твоите игри
и на много места го нарани!

 

Сърцето ми прободено
сега кърви, вече сигурна си ти,
че то е празно и наранено,
спокойна по пътя продължи!

 

Сърцето си ти дадох цяло, 
но ти не го разбра.
През сълзи пиша тези редове,
но това последната сълза за тебе бе!

© Давид Савов Все права защищены

Всеки един ред е преживян в действителност.

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??