16 мар. 2013 г., 14:17

Обади ми се 

  Поэзия » Любовная
894 1 0

ОБАДИ МИ СЕ

 

От месеци не зная как

минават дните.

Всеки миг очаквам да

 звънне телефонът

А той мълчи,

    мълчи

          като чувствата ти.

Сутрин се събуждам

в очакване на твоя глас.

Без теб душата ми е

 зима.

И слънце няма,

и само мрак е

в душата ми.

В твоя живот

      има ли място за мен?…

© Христо Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??