ОБЕЩАХ
И обещах, че поема ще му напиша!
И ето ме с писалка в ръка,
върху белия празен лист чувствата си да изразя!
А те приливат от моята душа,
прелива голямата ми любов само за него в нощта!
Взирам се в тъмнината на стаята,
взирам се и го търся всяка нощ с очи в мрака!
Бих искала да е до мен сега,
за да премахни тежащата в сърцето ми самота!
Мъка раздира моята душа,
сълзите напират да потекат от очите ми като буйна река!
Обичам го до болка, не мога да отрека това
и искам на целия свят да го изкрещя!
И обещах, че поема ще му напиша!
Поема, с която да изразя, че той е всичко за мен на света!
Поема, като в старите средновековни романтични времена,
малък жест, за да покажа чувствата на любов скрити в моята душа!
© Ай. Джи. Лилит Все права защищены