Oct 31, 2013, 10:22 PM

Обещах 

  Poetry » Love
583 0 0

                      ОБЕЩАХ


И обещах, че поема ще му напиша!

И ето ме с писалка в ръка,

върху белия празен лист чувствата си да изразя!

А те приливат от моята душа,

прелива голямата ми любов само за него в нощта!


Взирам се в тъмнината на стаята,

взирам се и го търся всяка нощ с очи в мрака!

Бих искала да е до мен сега,

за да премахни тежащата в сърцето ми самота!

Мъка раздира моята душа,

сълзите напират да потекат от очите ми като буйна река!

Обичам го до болка, не мога да отрека това

и искам на целия свят да го изкрещя!


И обещах, че поема ще му напиша!

Поема, с която да изразя, че той е всичко за мен на света!

Поема, като в старите средновековни романтични времена,

малък жест, за да покажа  чувствата на любов скрити в моята душа!

© Ай. Джи. Лилит All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??