28 нояб. 2009 г., 12:23

Обещание 

  Поэзия » Любовная
633 0 1


Веднъж в живота става чудо,

веднъж в живота си обичах лудо,

веднъж в живота бях щастлива,

веднъж се чувстах най-красива.                                                                                                                                                                                                                                          

Но мойто свято чудо

е било фалшиво,

сърцето ми тревожно бие лудо,

с тебе аз живях щастливо.                                                                                                                                                                                                                                                  

Един ден ми каза "обещавам

да те обичам и уважавам"

но, уви, отрече се от мен,

на самотата аз попаднах в плен.                                                                                                                                                                                                                                        

Сега сама съм на Света

ранена е моята душа.

Обичах те, но ти не го разбра

и чезна аз в самота.

                                                                                 

© Красимира Пеева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??